4 Nisan 2012 Çarşamba

Yeni Bir Kent Doğuyor


                            Ufuk Projesiyle Yeni Bir Kent Doğuyor    
        İnşaat Yapım İhale Talimatı İmzalandı

Başkan Akdoğan; “Ufuk projemiz start aldı, Niğde’mize hayırlı olsun”

Niğde Belediye Başkanlığının mega projeleri arasında olan Ufuk Projesi Efendibey Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Projesinde  ilk kazma vurulması için artık gün sayılmaya başlandı. TOKİ İhale talimatı verdi ve ihale çalışmalarına başlandı.

Niğde’nin en büyük projesi olarak başlanan ve kentin yüzünü değiştirecek projeler arasında yerini alan Kentsel Dönüşüm ve Yenileme projesinde Niğde Belediyesi vatandaşlardan devraldığı ilk inşaata başlanacak alanın tapularını TOKİ ye devretti.

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Projesi Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu ile Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit’in katılımıyla Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığında Efendibey Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Projesinin inşaat yapım ihale talimatı imzalandı.

Hak sahiplerinin Belediyeye devrettiği arsaların devirlerini TOKİ’ye yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kentsel dönüşümle Niğde’nin çehresini değiştireceklerini söyledi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kent merkezinde uygulayacakları ve “Ufuk Projesi” olarak nitelendirdiği “Efendibey Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Projesi” ile Efendibey Mahallesinin “Yeni Niğde” olacağını söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder