28 Nisan 2012 Cumartesi


MERKEZ ALAY 6 NOLU 
ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ İSTASYONU
FAALİYETE GEÇTİ


 Niğde il Sağlık Müdürü Alirıza ERDOĞAN " Kaza, doğal afet veya yaşamı tehlikeye düşüren herhangi bir durumda insanlar en kısa sürede olay yerinde profesyonel bir ekibin müdahalesine gereksinim duyarlar. sağlık hizmetlerini, eşit, kaliteli, süratli, verimli olarak karşılamak,  sağkalım ve sağlıklı kalım oranlarını arttırmak Sağlık Müdürlüğümüzün öncelikli hedefidir.
İlimiz genelinde Acil Sağlık Hizmetlerinin daha etkin sunulabilmesi için Sağlık Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar ve iyileştirmeler devam etmektedir. 
Sağlıkta dönüşüm ile birlikte ülkemizde ve ilimizde sağlık hizmetlerinde büyük gelişmeler yaşanmıştır. Acil Sağlık Hizmetlerinin daha etkin ve hızlı verilmesi kapsamında faal istasyon sayımız; “Merkez Alay 6 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun” 18.04.2012 tarihi itibari ile hizmet vermeye başlaması ile birlikte 15’e çıkarılmıştır. Merkez Alay 6 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonumuzda bir adet 2012 model tam donanımlı Acil Yardım Ambulansı, 7 Acil Tıp Teknisyeni, 4 Şoför ve 2 Temizlik Personeli olmak üzere toplam 13 personel hizmet vermektedir." Diye açıklama yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder