27 Şubat 2018 Salı

 CHP'li İlçe Başkanlarından Gürer'e Ziyaret
CHP Altunhisar İlçe Başkanı Sedat Kayan ve Çamardı İlçe Başkanı Osman Okçu, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'i Meclis'te ziyaret etti.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP'de tüm  örgütün ülke sorunları çözümü ve. Niğde ili için özverili bir şekilde görevlerini yerine getirme gayreti içinde olduğunu söyledi.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, her iki ilçe örgütünün faaliyetlerinin değerlendirildiği ziyarette, ilçe başkanları Sedat Kayan ve Osman Okçu'ya çalışmalarında başarı diledi.
Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer daha sonra Altunhisar İlçe Başkanı Sedat Kayan ve Çamardı İlçe Başkanı Osman Okçu ile birlikte CHP Genel Merkezi'ne geçerek, genel başkan yardımcıları Haluk Koç ve Veli Ağbaba'yı ayrı ayrı ziyaret ettiler.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç Niğde ilinde Çiftlik ilçesi ve Çamardı ilçesinde partinin mülkü olan  yerlerde faaliyete  devam ettiği  belirtip Altunhisar ilçesi içinde bu yönde bir çalışma yapılmasını istedi. Halen mevcut parti yeri satılarak daha geniş bir  yer alımı için girişimde bulunulacak. Genel Başkan Yardımcısı Koç Niğde'de tüm ilçelerde böylece partinin mülkü binalarda halkın hizmetinde olunacağını kaydetti. Gürer ve ilçe Başkanları Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç destek ve katkıları için teşekkür ettiler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder