4 Şubat 2018 Pazar

ŞEHİDİMİZ MUHAMMED OSMAN AKAGÜNDÜZ, DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDI

Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde Güven Dağı'nda PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Muhammed Osman Akagündüz, Çamardı ilçesine bağlı Beyazkışlakçı köyünde Öğle namazına müteakip düzenlenen törenle toprağa verildi.
Şehit Sözleşmeli Piyade Er Muhammed Osman Akagündüz’ün cenaze törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Yılmaz Şimşek, Kırıkkale Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Selami Aslan, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, AKDENİZ-PA Komisyon Başkanı AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar,  Kurum Müdürleri, Şehidimizin ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Öğle namazına müteakiben köy mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından Şehidimiz Sözleşmeli Piyade Er Muhammed Osman Akagündüz, dualarla ebedi istirahatgahına uğurlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Vali Yılmaz Şimşek, Şehit askerimizin tabutunun üzerine sarılan Türk Bayrağını şehidi
mizin ailesine teslim etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder