24 Şubat 2018 Cumartesi

VALİ YILMAZ ŞİMŞEK, SOSYAL HİZMET MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ
Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünü ziyaret ederek; yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.
Vali Yılmaz Şimşek beraberinde Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Adalet Komisyonu Başkanı Osman Soydal, Vali Yardımcıları Ekrem Aylanç ve Cemil Kılınç, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ile AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, İlhanlı Mahallesi Hıdırlık Mevkiinde hizmet vermeye başlayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Hizmet Binasını ziyaret ettiler.
Gerçekleştirilen ziyarette, “Aile ve toplum refahını artırmada önemli bir rol üstlenen, engelli, yaşlı, kimsesiz vatandaşlarımıza, şehit ailelerimize ve gazilerimize hizmet veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’müzün, yeni hizmet binasının tüm Niğde’ye ve Niğdelilere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bina içerisindeki incelemeleri sırasında personelle de sohbet eden Vali  Yılmaz Şimşek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder