27 Şubat 2018 Salı


VALİ YILMAZ ŞİMŞEK, ULUKIŞLA VE ÇİFTEHAN’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
İlçe, belde ve köy ziyaretleri kapsamında Ulukışla ilçesine giden Vali Yılmaz Şimşek, ilçeye bağlı Çiftehan Köyünde İl Özel İdaresi tarafından yapılan yatırımları inceleyerek; vatandaşlarla bir araya geldi.
Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve ilgili kurum müdürleri birlikteliğinde Ulukışla ilçesine giden Vali Yılmaz Şimşek, Çiftehan Köyünde yapılan ve devam eden yatırımları inceledi.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde yine Çiftehan 112 Halk Sağlığı Merkezi ve Özel fizik tedavi hastanesinde incelemelerde bulunan Vali Yılmaz Şimşek, daha sonra köy sakinleri ile sorun, görüş ve taleplerin konuşulduğu toplantıya katıldı.
Çiftehan’daki inceleme ve ziyaretlerinin ardından Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu’yu Makamında ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek, Başkan Uğurlu’dan ilçenin genel durumu ve belediyenin gerçekleştirdiği yatırımlar hakkında bilgi aldı.
Belediye ziyaretinin ardından ilçe merkezinde bulunan esnafları da tek tek gezerek hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Yılmaz Şimşek, düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi.

Eğitim, sağlık, ulaşım, tarım, sulama ve elektrik gibi konuların görüşüldüğü ve ilçe sakinlerinin talep, görüş ve sorunlarını dile getirdiği toplantının ardından Vali Yılmaz Şimşek, Ulukışla Devlet Hastanesi Acil Polikliniklerindeki incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder