24 Şubat 2018 Cumartesi

ÜNİVERSİTEYE YAPILACAK SAĞLIK MERKEZİNİN PROTOKOL İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Vali Yılmaz Şimşek, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Merkez Kampüs içerisinde, hayırsever Eski Hâkim Hürrem Kubalı’nın 2 milyon TL’lik katkılarıyla yapılacak olan Sağlık Merkezi’nin protokol imza törenine katıldı.
Rektörlük Senato Salonunda düzenlenen imza törenine; Vali Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Üniversite yönetimi, Hayırsever Eski Hâkim Hürrem Kubalı, ailesi ve akademik personelimiz de katıldı.
İmza töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Vali Yılmaz Şimşek, imza töreninin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Niğde’ye gelişinin yıldönümü olan 5 Şubat’a denk gelmesinin bugünü daha da anlamlı kıldığını belirterek; “Üniversitemiz ağırlıklı olarak kamu yatırımlarıyla her geçen gün gelişmektedir. Yapımları devam eden İslami İlimler Fakültesi binası, Tıp Fakültesi Morfoloji binası, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ek binası, Konservatuvar binası ve Spor Salonumuz ile Üniversitemiz her geçen gün büyümeye devam ediyor” dedi.
Devletimizin üzerindeki yükü almak için hayırseverlerin katkısının oldukça önemli olduğunun altını çizen Vali Yılmaz Şimşek; “Bugün bunun güzel bir örneğini yaşıyoruz. Kubalı Ailesi Sağlık Merkezimizin yapımını üstlenerek, Üniversitemize armağan ediyor. Bu yüce davranıştan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Tören,  Sağlık Merkezine ait protokolün imzalanmasıyla son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder