19 Şubat 2018 Pazartesi

 ŞEHİDİMİZ FETHİ SEKİN ANISINA HATIRA ORMANI 
Niğde Adliyesi, Niğde Kapalı Cezaevi ve Niğde Açık Cezaevi tarafından İzmir Adliyesi önünde, teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen Polis Memuru Fethi Sekin anısına 2500 fidanın dikileceği hatıra ormanı oluşturdu.
Açık Ceza İnfaz Kurumuna ait alanda gerçekleşen fidan dikim programına Vali Yılmaz Şimşek, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Adalet Komisyonu Başkanı Osman Soydal, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, savcılar, hâkimler, cezaevi ve adliye personeli ile davetliler katıldı.

Gerçekleştirilen programda konuşan Vali Yılmaz Şimşek, canı pahasına hain terör örgütünün oyununu bozarak; büyük bir faciaya engel olan Kahraman Şehidimiz Fethi Sekin’in adına etkinliğin yapılmasının etkinliği daha da anlamlı kıldığını belirterek, “Şehidimiz Fethi Sekin’in anısına 2.500 fidanı toprakla buluşturmak üzere bir aradayız” dedi.
Konuşmaların ardından Vali Yılmaz Şimşek ve birlikteliğindeki Protokol Üyeleri, Kahraman Şehidimiz Fethi Sekin anısına oluşturulan hatıra ormanına fidan diktiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder