20 Şubat 2017 Pazartesi


BATUHAN BİNGÖL’E HOŞ GELDİN ZİYARETİ
   VALİ PEYNİRCİOĞLU YENİ ATANAN ÇAMARDI KAYMAKAM V. BATUHAN BİNGÖL’E HOŞ GELDİN ZİYARETİNDE BULUNDU.
Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Çamardı Kaymakam Vekili olarak göreve başlayan Batuhan Bingöl'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
İlçe ziyaretleri kapsamında İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu ve İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ile birlikte Çamardı İlçesine gelen Vali Ertan Peynircioğlu'nu Çamardı Kaymakam Vekili Batuhan Bingöl, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, İl Genel Meclis Üyeleri, Kurum Müdür ve Amirleri, Kaymakamlık Çalışanları karşıladı.
Ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu belirten Çamardı Kaymakam V.Batuhan Bingöl ise nezaketinden dolayı Vali Peynircioğlu'na şükranlarını sunarak ilçenin sorunlarını sizlerin destekleriyle çözmeye çalışacağım dedi. İlçedeki çalışmalarla ilgili Vali Peynircioğlu'na brifing verdi.
Daha sonra Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu'yu makamında ziyaret eden Vali Peynircioğlu bir süre Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu ile sohbet ederek ilçenin genel durumu ve Çamardı Belediyesinin ilçedeki çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Çamardı Kaymakamlığı ve Çamardı Belediyesinin yanı sıra İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Peynircioğlu, asker ve polislerle sohbet etti.
Sohbet esnasında Vali Peynircioğlu; “Halkımızın can ve mal güvenliği sağlayan güvenlik güçlerimize minnettarız. Sizler sayesinde halkımız rahat uyuyor, hepimiz huzur ve güven içinde yaşıyoruz. Allah sizleri korusun.” şeklinde konuştu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder