23 Şubat 2017 Perşembe

DEVLET- VATANDAŞ BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR


DEVLET- VATANDAŞ BULUŞMALARI BOR İLÇESİ BELDELERİ İLE DEVAM ETTİ

Bor ilçesine bağlı Beldeleri ziyaret eden Vali Peynircioğlu Vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi.
Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol, İl Müftüsü Alaattin Gürpınar, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca, İl Sağlık Müdürü Yılmaz Yücel, Kültür ve Turizm Müdürü Selçuk Demirtaş, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Asım Baş, Orman İşletme Müdürü Mehmet Özdemir, DSİ 45. Şube Müdürü Baki Türktemiz, Halk Sağlığı Müdür Vekili Ertan Değirmencioğlu’ndan oluşan heyetle birlikte Bor ilesine bağlı Çukurkuyu, Kemerhisar ve Bahçeli Beldelerini ziyaret etti.
 Ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Peynircioğlu, kasabalarda yaşanan sorunları dinleyerek çözümleri hakkında değerlendirmede bulundu.
Ziyaretlerine Çukurkuyu Beldesi ile başlayan Vali Peynircioğlu’nu, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak, İl Genel Meclis Üyeleri ile çok sayıda Vatandaş karşıladı.
Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak’ın beldenin genel durumu hakkında bilgi aktardığı toplantıda çiftçiler sorunlarını anlattı.
Vatandaşları tek tek dinleyen Vali Peynircioğlu, kendisine iletilen sorunların biran önce çözüme kavuşturulması için Kurum Müdürlerine talimat verdi. Burada gerçekleştirilen toplantının ardından Kemerhisar Beldesini ziyaret eden Vali Peynircioğlu, Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı ile görüştü.
Kemerhisar beldesinde vatandaşların sorun, çözüm ve önerilerini dinleyen vali Peynircioğlu’nun son durağı Bahçeli Kasabası oldu.
Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Çalışanları ve çok sayıda Vatandaş tarafından karşılanan Vali Peynircioğlu, Başkan Zafer Tokgöz’den beldenin nüfusu, sosyoekonomik durumu ve beldede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Vali Peynircioğlu;  “ilgili kurum amirlerimizle birlikte yaşadığınız sıkıntılara çare olabilmek ve çözüm bulabilmek için vatandaşlarımızla beraber oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz.” dedi.
Vatandaşları tek tek dinleyen Vali Ertan Peynircioğlu; “Sorunların çözümü ve vatandaşlara daha iyi hizmetler verilmesi açısından bir araya geldiğimiz bu toplantılara katılımın fazla olması bizler açısından sevindirici bir durumdur. Bizlerde, ‘Millet var oldukça Devlet varlığını sürdürebilir’ anlayışı ile milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder