27 Şubat 2017 Pazartesi

NİĞDE KAYAK TAKIMINDAN ANALİG’DE BÜYÜK BAŞARI

Niğde Kayak takımımız 20 – 22 Şubat 2017 tarihleri arasında Bursa Uludağ’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Kayak Final Müsabakalarında Niğde ilini ferdi olarak bir 1.lik, takım olarak da bir 2.lik kazandırdılar.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kayak antrenörü M. Mustafa İLÇİN  “finallerde çok güçlü ve kayakla bütünleşmiş illerle mücadele ettik ve müsabakalar çok çekişmeli geçti. “ dedi. Ayrıca İLÇİN, ilimizdeki imkânların kısıtlı olmasından dolayı birçok ile göre dej avantajlı durumundaydık ama sporcularımız bu dej avantaja rağmen çok iyi mücadele edip bu başarıyı ilimize kazandırdılar. İlerleyen zaman da ilimize kazandırılacak bir tesis ile çok daha büyük başarılar elde etmenin kaçınılmaz .Kayak takımımızın, ilimizde kayak tesisimizin olmayışı ve antrenman koşullarımızın çok kısıtlı olmasına rağmen bu başarıyı elde etmemiz bir çok bölge ve kişi tarafından taktir toplamıştır. Elde edilen bu başarı mart ayında yapılacak Kayak 1 Lig ve 2. Lig final müsabakaları öncesinde de sporcularımız için büyük moral olmuştur. Mart ayında yapılacak bu müsabakalarda ilimizi 12 sporcu temsil edecektir.” Diye belirtti.
İLÇİN, bu yolda kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN ve Spor Şube Müdürü Bülent ÖZGÜVEN’e çok teşekkür ettiklerini dile getirdi. İlimize bu şekilde başarılar kazandırmak için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.
İl Müdürü V. Yaşar ERDEM ve Spor Şube Müdürü Bülent ÖZGÜVEN antrenör ve sporcularımıza bu başarıları sonucu elde ettikleri başarı belgelerini verip, başarılarından dolayı kutladılar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder