23 Şubat 2017 Perşembe

Belediye kapsamlı temizlik çalışması başlattı

Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, güneşin yüzünü gösterdiği bu günlerde rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra kapsamlı bir genel temizlik çalışmasının da startını verdi. 3 araç ve 55 görevliden oluşan ekip bulvar, cadde ve sokaklarda genel temizlik çalışması yapıyor.
Selçuk, Yenice ve Şehitler Mahallesi’nde başlayan genel temizlik çalışmaları, Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi civarı ile yeni yerleşim alanlarında devam ediyor. Ekipler, cadde ve sokaklardaki rutin temizlik çalışmasıyla birlikte, insan ve çevre sağlığını tehdit edebilecek unsurlarla da mücadele ediyor.
3 adet süpürge aracı ve 55 kişilik temizlik personeli yoğun mesai harcayarak daha temiz bir Niğde için çalışıyor. Mahallelerin yanısıra girilmedik sokak bırakmayan ekipler; orta refüjler, sokak araları, hastane önü, Bor Yolu’nun altındaki yeni yerleşim yerleri de olmak üzere geniş çaplı bir çalışma sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında yollar ve kaldırımlar süpürülürken varsa birikmiş hafriyatlarda alınıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder