23 Şubat 2017 Perşembe

VALİ PEYNİRCİOĞLU ALTUNHİSAR’DA MUHTARLARLA BULUŞTU

Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu Altunhisar ilçesi Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla bir araya gelerek ilçede gerçekleştirilen yatırımları ve çalışmaları paylaştı; Muhtarların sorunlarını dinledi.
Muhtarlarla buluşma toplantıları kapsamında Altunhisar’a giden Vali Ertan Peynircioğlu, İl Jandarma Komutanı İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve Kurum Müdürlerini Niğde Vali Yardımcısı ve Altunhisar Kaymakam Vekili Abdullah Uçgun, Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, İl Genel Meclis Üyeleri, Altunhisar İlçesine bağlı Belde Belediye Başkanları, İlçedeki Kurum Müdürleri ile Mahalle ve Köy Muhtarları karşıladı.
Altunhisar İlçesi Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları tarafından dile getirilen sorunların ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantı, Vali Yardımcısı ve Altunhisar Kaymakam Vekili Abdullah Uçgun’un açılış konuşması ile başladı.
Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı tarafından ilçedeki çalışmaların anlatıldığı toplantıda konuşan Vali Peynircioğlu “Vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikâyetlerini siz muhtarlarımız aracılığıyla almak için bu gün bir araya geldik. Toplantımız, sıkıntılarımızı, sorunlarımızı ve önerilerimizi yüz yüze konuşarak dile getirmeyi amaçlamaktadır.” dedi.
Vali Peynircioğlu; “Muhtarlarımızın bizlere ileteceği vatandaşlarımızın ve çiftçilerimizin gerek tarımla, gerek asayişle, gerek eğitimle, gerek sağlıkla ilgili sorunlarını birlik ve beraberlik içerisinde çözüme kavuşturmak için burada bir araya geldik.” dedi.
“İmkânlarımız elverdiğince ilçelerimize ve köylerimize en güzel hizmetleri kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız.” diye sözlerine devam eden Vali Peynircioğlu; “Niğde’nin tüm ilçelerinde olduğu gibi Altunhisar ilçesinde de yatırımlar devam ediyor. Bu hizmetlerin kazandırılmasında muhtarlarımızın da emekleri var. Ben kendilerine teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.
Gerçekleştirilen toplantı sonunda Vali Peynircioğlu, Muhtarların dile getirdikleri sorun ve taleplerin çözümleri için gereken çalışmaların ilgili Kurum Müdürlerinden en kısa sürede sonuçlandırılmasını istedi.
            Toplantı sonrası KOP Bölgesel Kalkınma Başkanlığınca açılan ‘KOP OKUYOR’ projesi kapsamında Altunhisar Kaymakamlığı tarafından hazırlanan “Altunhisar’da Kitap Okuma Seferberliği” projesinin tanıtımı sunum eşliğinde gerçekleştirildi.
Tanıtımın ardından Vali Peynircioğlu, Altunhisar Kaymakam V. Abdullah Uçgun ve Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, Wuşhu Spor dalında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.
Toplantı, dereceye giren öğrencilerin gösterisi ile son buldu.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder