22 Şubat 2017 Çarşamba

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NiTSO), Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi. Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen sertifika programına, NiTSO Meclis Üyeleri, Ahiler Kalkınma Ajansı yetkilileri ve kursiyerler katıldılar.
Programın açılış konuşmasını yapan NiTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu; "Şehrimizde farklı iş alanlarına ve yeni işletmelere ihtiyaç var. Sizler girişimcilik sertifikalarını almak için 32 saatlik eğitimden geçtiniz. KOSGEB desteğinden yararlanarak başarılı işletmeler kurabilirsiniz. Sizler ve ülkemiz için önemli süreç şimdi başlıyor. Bundan sonraki dönemde sadece kendinize değil, ülke ekonomimize de büyük katkılar sağlayacak, ticari hayatın gelişmesinde önemli rol oynayacaksınız. Sizlerin kuracağı yeni işletmelerin, bölgede yeni istihdam yaratılması noktasında büyük önem taşıdığını da buradan bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Bugün sertifikalarını alan girişimcilerimizin, en kısa zamanda iş hayatına atılmalarını ve başarılı olmalarını temenni ediyorum.
Bizler de Niğde Ticaret ve Sanayi Odası olarak, girişimcilerimize destek olmaya ve sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz. Bu girişimcilik eğitiminin düzenlenmesinde emeği geçen KOSGEB Müdürlüğü’ne ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği’ne teşekkürlerimizi sunuyor, yeni girişimcilerimizin açacağı işletmelerin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Program, kursiyerlerin sertifikalarını almaları ile son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder