31 Aralık 2016 Cumartesi

Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı
‘’ Ülkemiz, 2017 yılında emin adımlarla yoluna devam edecektir’’ diyen Özdemir, mesajında şunları dile getirdi.
''Ülkemiz önemli bir dönüm noktasından geçiyor. Demokratik istikrarı, hukuk düzenimizi ve ülkemizin güvenliğini gözümüzün ışığı gibi korumaya devam edeceğiz. Yıllardır ülkemiz üzerinde planlar yaparak darbe teşebbüsleriyle, terörle, tedhişle Türkiye’yi zayıf düşürmeye çalışanlar emellerine asla ve asla ulaşamayacaktır. Millet-devlet kenetlenmesi karşısında mutlaka hezimete uğrayacaklardır. Bu yıl da milletçe birbirimize her zamankinden daha fazla kenetleneceğiz.
Bizim tarihimiz ve kültürümüzde var olan birlik ve beraberliğimiz devam ettikçe, inanıyorum ki, ülkemizin hukukuna, kardeşliğimize ve demokrasimize yönelebilecek her türlü tehdit bertaraf olmaya mahkûm olacaktır.
 Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın liderliği, muhalefet partilerimizin elbirliği ile toplumsal dayanışmayı daha çok büyütecek ve terörü bertaraf edeceğiz. Huzurumuzu, kardeşliğimizi kimse bozamayacak. Aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetine asla halel getirmeyeceğiz.
Kardeşlik, sevgi ve saygının daha fazla yaşandığı bir 2017 yılı olması temennimle tüm halkımızın yeni yılını kutluyor, sağlık, sıhhat ve esenlikler diliyorum. Rabbim daha nice güzel günlere hep birlikte ulaşmayı nasip etsin.’’ dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder