Okul ve Yurt İdarecilerine Gıda Hijyeni ve Personel Hijyeni
Semineri Verildi
Niğde İl Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Tarafından
Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü
İdarecilerine Gıda ve Personel Hijyeni Semineri Verildi.
Niğde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem
Şube Müdürü Kurtuluş ÇEVİK ve Gıda Mühendisi Abuzer KAYA tarafından iki gün Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul
ve kurumların idarecileri ile pansiyondan sorumlu müdür yardımcılarına yönelik
gıda hijyeni, numune alımı, gıdaların üretimi, taşınması, saklanması ve dikkat
edilmesi gereken diğer konular ile işletme ve personel hijyeni konuları
hakkında bilgilendirme yapılmıştır.
İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fatih ALTAN, "Gıda ve
personel Hijyeni konularında tüm görevlilerimizin azami ölçüde hassasiyet
göstermesi gerekmektedir. Verilen bu seminerden dolayı İl Gıda, Tarım ve
Hayvancılık Müdürlüğüne teşekkürlerimizi sunuyor hayırlı olmasını temenni
ederim." dedi. Ardından yemek ihaleleri ve ihalelere konulması gereken
şartlar konusunda okul ve kurum müdürlerini bilgilendirdi.
Seminerin ikinci bölümünde Diyetisyen Zeynep BÜYÜKKAVELOĞLU
tarafından Gıda Güvenliği ve Besin
Hijyeni ana başlığı altında Obezite, Diyabet ve Metabolik hastalıklar
konularında bilgilendirilme yapıldı.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder