23 Aralık 2016 Cuma

Niğde SGK’dan Anlamlı Ziyaret





Niğde SGK İl Müdürü Mustafa AYDOĞDU başkanlığındaki SGK heyeti  Niğde İl Emniyet Müdürlüğü ve Niğde İl Jandarma Komutanlığını  ziyaret ederek taziyede bulundu.
SGK Heyeti,
İstanbul ve Kayseri’de ki  bombalı saldırılarda şehit olan polis ve askerler için İl Emniyet Müdürü Ali Kemal KURT ve İl Jandarma Komutanı Albay İdris TATAROĞLU’na taziye ziyareti yaptı.
SGK İl Müdürü Aydoğdu yaptığı konuşmada; "Her zaman polisimizin ve askerimizin yanındayız. Bizlerin huzuru, güvenliği için çalışıyorsunuz. Ne yazık ki hain terör ilk planda sizleri hedef alıyor. Saldırıda şehit olanlara Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve polis ve asker camiasına sabırlarla baş sağlığı diliyorum" dedi.
Emniyet Müdürü Ali Kemal KURT da taviz vermeden görevlerinin başında olduklarını aktarırken;”Terör başta bütün suç ve suçlularla mücadele etmeye, insanlarımızın güvenliği için her zaman daha azimli daha güçlü şekilde kararlıyız" diye konuştu.
İl Jandarma Komutanı Albay İdris TATAROĞLU ise; “Kanımızın son damlasına kadar ülkemiz için mücadele etmeye, halkımızın huzur ve güvenini sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder