20 Aralık 2016 Salı

POLİS ÖZEL HAREKÂT FİZİKİ YETERLİLİK 

SINAVLARI BAŞLIYOR


Ülkemizde son zamanlarda yaşanan vatanımıza, milletimize, devletimize, bayrağımıza, birliğimize ve bütünlüğümüze karşı yapılan terör eylemlerinde kaybettiğimiz onca masum canlara, bu vatanın evlatları karşılık vermek şuuru ve amacıyla Emniyet teşkilatınca açılacak olan Özel Harekât yetiştirme kurslarına katılmak için yurt genelinde 285 bin aday başvuruda bulunduğu belirtildi.
Fiziki Yeterlilik Sınavı Parkurlarına Hazırlık için Bor 100. Yıl spor salonunda İl Müdürlüğü sportif eğitim uzmanı İbrahim Karataş tarafından ücretsiz olarak eğitim verilecek ve verilmeye devam ediyor. 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Harun Turhan “Teröre Karşı mücadelede ön saflarda yer alan kolluk kuvvetlerimizin güzide birimi olan Polis Özel Harekât birimine kurumsal olarak canı gönülden ve manevi yönden dualarımızla birlikte destek olmayı bir görev sorumluluğu olarak değerlendirmekteyiz. Bu bağlamda bütün gençlerimize vatana, millete, devlete ve bayrağa karşı yapacakları görevler için girecekleri her türlü sınavda başarılar dileriz ve Bor İlçe Müdürümüz Ömer Solak’a tesislerinde gençlerimize vereceği bu sportif eğitimden ötürü tebrik ediyor ve başarılar diliyorum ”dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder