31 Aralık 2016 Cumartesi

Başkan Akdoğan Yılın Son Pazarında Esnafla Beraber

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan vatandaşın talep ve isteklerini dinlemek, sorunları yerinde görmek ve çözüm üretebilmek amacıyla yaptığı esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.  Akdoğan yılın son haftasında Perşembe Pazarı esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.
Her fırsatta vatandaşın yanında olan Başkan Akdoğan, Perşembe pazarına yaptığı ziyarette esnafla ve alışveriş yapan vatandaşla tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti. Pazarcı esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Akdoğan vatandaşın talepleri için el birliğiyle çalıştıklarını ifade etti.
YILBAŞI KESTANELERİ BAŞKAN’DAN
Pazar ziyareti sırasında sadece vatandaşla ve esnafla sohbet etmeyen Akdoğan zaman zaman da tezgahın arkasına geçip esnafa yardım etti. Akdoğan’ın tezgahın arkasında esnafa yardımcı olması hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlar tarafından sempatiyle karşılandı. Bir yandan vatandaşla sohbet eden Başkan Akdoğan diğer yandan da yeni yıl kestanelerini bizzat kendisi sattı.
Pazar ziyaretinde esnafa hayırlı ve bol kazançlar dileyen Başkan Akdoğan, ‘’Vatandaşımızla birebir iletişim kurup onların görüş ve önerilerini alıyoruz.  Sorunlarına anında çözüm üretmek için ilgili yerlere talimatlar veriyoruz. Onların en rahat koşullarda hizmet vermeleri için çalışıyoruz’’ ifadelerini kullandı.
Pazarcı esnafı da Başkan Akdoğan’ın sürpriz ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getirip yaptığı hizmetler için teşekkür ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder