20 Aralık 2016 Salı

Niğde Milletvekili ÖZEGEN’den Niğde SGK’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Niğde SGK İl Müdürü Mustafa AYDOĞDU’ya tebrik ziyaretleri devam ederken, TBMM İdare Amiri ve Niğde Milletvekili Erdoğan ÖZEGEN de kendilerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Milletvekili ÖZEGEN, beraberinde  İl Genel Meclis Başkanı Bülent KÜÇÜKTUNA, Ak Parti İl Başkanı Emrah ÖZDEMİR, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer KILIÇ ve diğer teşkilat mensuplarıyla birlikte Niğde’ye yeni atanan SGK İl Müdürü Mustafa AYDOĞDU hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Niğde Milletvekili Erdoğan ÖZEGEN’i ve diğer teşkilat mensuplarını  Kurum binası önünde karşılayan Niğde SGK İl Müdürü Mustafa AYDOĞDU misafirlere SGK Niğde İl Müdürlüğü Hizmet Binasında ki tadilat alanlarını gezdirerek Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binasının tadilatının tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların çok daha sağlıklı ve kaliteli bir ortamda hizmet alacağını belirtti.
Diğer teşkilat mensuplarıyla birlikte İl Müdürü Aydoğdu’nun odasına geçen Niğde Milletvekili Erdoğan ÖZEGEN vatandaşların kendilerine ilettikleri talepleri, ilgili kurumlarla paylaştıklarını kaydederek; “Umarım yeni görevinizde çalışanlara ve Niğde halkına hayırlı çalışmalarda bulunur, güzel hizmetler sunarsınız” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü AYDOĞDU ise; ziyaretinden dolayı Niğde milletvekili Erdoğan ÖZEGEN’e teşekkür ederek, "Sosyal Güvenlik Kurumu, çok büyük bir kurum. Türkiye'nin en büyük kurumlarından birisiyiz. Kurumumuz, bütün nüfusa hitap ediyor. SGK Niğde İl Müdürlüğü olarak Niğde’nin tamamına hitap ediyoruz. Biz de tüm çalışanlarımızla, elimizden geldiğince güler yüzlü, hızlı ve kaliteli hizmet sunmaya çalışıyoruz" dedi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder