27 Aralık 2016 Salı

 KAVAKLIOĞLU’ndan SGK’ya Ziyaret
Niğde AK Parti Milletvekili Alpaslan KAVAKLIOĞLU, beraberinde  Ak Parti İl Başkanı Emrah ÖZDEMİR, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer KILIÇ ve diğer teşkilat mensuplarıyla Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa AYDOĞDU’yu ziyaret etti. 
Niğde SGK İl Müdürlüğü görevine atanan Mustafa AYDOĞDU’ya yeni görevinde başarılar dileyerek İl Müdürlüğü’nde verilen hizmetler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Niğde Milletvekili KAVAKLIOĞLU, her şeyin en iyisine layık olan Niğde halkının iyi hizmet alabilmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti ve “Çalışma temposunun çok yoğun olduğu Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün  bu yoğun temponun üstesinden gelmek için son derece özverili çalıştığına şahit oluyoruz. Şundan eminiz ki; özverili çalışmalar her daim artarak devam edecektir.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Mustafa AYDOĞDU; ”İl Müdürlüğümüzde çalışan her kadrodaki tüm personelimiz ile Niğde halkına hizmetin en kalitelisini ve en kolay erişilebilenini vermek için çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin de desteğini görmek bu anlamda bizi çok mutlu ediyor.” Dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder