3 Aralık 2012 Pazartesi


3 Aralık Dünya Engelliler Günü
AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Engellilerin sorunlarını kendi sorunları addettiklerini belirten Selvi mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Dünyada ve ülkemizde nüfusun azımsanmayacak bir bölümünü engelli vatandaşlarımız oluşturmaktadır. Şüphesiz ki onların toplumsal hayatta kendilerine yer bulmaları, bütün toplumumuzu zenginleştirecek, güçlendirecektir.
Engelli kardeşlerimizin yaşam kalitesinin yükseltilmesini ilke edinen Hükümetimiz göreve geldiğinden bu yana, daha önceleri göz ardı edilen engelli vatandaşlarımız hak ettikleri değeri bulmuşlardır. Gerek kanuni altyapının oluşturulmasında, gerekse sosyal çalışmalarda kısa zamanda büyük aşama kaydedilmiş, engelli kardeşlerimizin toplumsal hayatın her alanına aktif olarak katılmaları için gereken önlemlerin alınmasında çaba sarf edilmiştir. Bugün, engellilerimizin hemen her alanda kendilerini daha çok ifade edebildiklerini görmek bize büyük bir mutluluk vermektedir. Ancak bizler gelinen noktayla yetinmeyerek çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.
Engelli vatandaşlarımızın sorunları konusunda bilinç ve hassasiyetin artmasına vesile olması temennisiyle ‘Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, tüm vatandaşlarımıza selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder