21 Aralık 2012 Cuma


MUHARREM AYI VE KARDEŞLİK

    ÇAMARDI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ VE TÜRKİYE DİYANET VAKFI ÇAMARDI ŞUBESİNİN DÜZENLEDİĞİ “ MUHARREM AYI VE KARDEŞLİK  “ KONULU KONFERANS BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.
    Konferansın konuğu Diyanet İşleri Başkanlığı Baş Müfettişi Osman KILIÇ idi. Konferans Çamardı Öğretmen Evi toplantı salonunda yapıldı. Konferansa ilgi yoğundu. Konuklar salona sığmadı.
     Konferansa ilçe Müftüsü Hayri ERENAY , Baş Müfettiş Osman KILIÇ , Milli Eğitim Müdürü Mehmet ULUSOY , Nüfus Müdürü Turan ELAGÖZ , Gıda Tarım  ve Hayvancılık Müdürü H.Yusuf PARLAK , Mal Müdürü Enver PERİŞAN , Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hatice Hatipoğlu ,  Ferhan UZKURT ve vatandaşlar katıldı.  
   Sunuculuğunu Çukurbağ Köyü İmam-Hatibi H.İbrahim AYAN'ın yaptığı proğram; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra, Elekgölü Köyü İmam-Hatibi Mehmet AYDEMİR'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı..Açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Hayri ERENAY; Muharrem ayının önemini , bu ay da meydana gelen olayları ve Hz. Muhammedin hayatından kısa hikayeler anlatan Müftü ERENAY , tüm konuklara teşekkür etti.

   Konuşmacı Baş Müfettiş Osman KILIÇ ; Samimi davranışları ve anlattığı konulara konukları da dahil etmesi ile çok beğeni topladı.

   Yaklaşık iki saat bilgi verdi , sohbet etti.İlgiyle dinlendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder