15 Aralık 2012 Cumartesi


YAZAR HALİT ERTUĞRUL  ÇAMARDI İLÇESİNDEYDİ


   EĞİTİMCİ - YAZAR HALİT ERTUĞRUL ÇAMARDI İLÇESİNE GELDİ.
   EĞİTİMCİ YAZAR KİŞİSEL GELİŞİM UZMANI DR. HALİT ERTUĞRUL İKİ KONFERANS VERMEK ÜZERE ÇAMARDI İLÇESİNE GELDİ.

  Birinci konferans lise öğrencilerine yönelik olarak Çamardı Mehmet Akif Ersoy YİBO’ nun Konferans Salonunda "Başarıda Moral ve Motivasyon" konulu seminer; İkinci konferans ise Burç Beldiyesi Sosyal Tesislerinde Anne ve babalara yönelik olarak " Aile ve Gençlik Eğitimi" konulu Konferans verdi.
   EĞİTİMCİ YAZAR HALİT ERTUĞRUL İLE DUYGULU ANLAR YAŞANDI 
 Halit Ertuğrul bir günde iki harika konferans ile gönülleri fethetti.
     Çamardı Öğrencilerine Yardım Derneği (ÇÖYAD) ve Burç İlköğretim Okul Aile Birliği tarafından organize edilen iki konferans verildi.
   İlk konferansını Çamardı Mehmet Akif Ersoy YİBO konferans salonunda Lise öğrencilerine verdi. “Başarıda Moral ve Motivasyon” konulu konferansın sunuculuğunu ve açılış konuşmasını tarih öğretmeni İsmail GÖK yaptı.    .  Bir eğitimci ve Akademisyen olarak derin tecrübelerini aktarırken duygulu anlar yaşandı.Avrupa ülkelerinde aile ve anne-baba-çocuk ilişkileri ile ,Türk aile yapısını , anne ve babaların çocukları için yaptığı fedakarlığı anlatırken öğrenciler gözyaşlarını tutamadı.Yazar da kendi hayatından örnek verirken çok duygulandı. Ağladı. Salonda ki konuklarda duygulandı.Öğrencilere başarılı olmaları için  öğütler verdi.Başarılı öğrencilerin başarı sırlarını anlattı..Daha sonra kitaplarını imzaladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder