13 Aralık 2012 Perşembe



CHP NİĞDE MİLLETVEKİLİ DOĞAN ŞAFAK BAŞBAKAN'A ÖNERGE VERDİ
ŞAFAK TOKİ MAĞDURLARINI BAŞBAKAN’A SORDU

CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak,  Niğde ili Yeni Terminal Mevkii’nde yapılan 528 Konutlu TOKİ Evlerinin elektrik kesintisi ve diğer eksiklikler nedeniyle yaşadığı mağduriyeti Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na, Başbakan’ın yanıtlaması istemiyle yazılı bir önerge vererek meclis gündemine taşıdı.
Günlerdir elektrik kesintisi sebebiyle mağdur olan TOKİ sakinleri dertlerini anlatacak yetkili bir muhatap bulamadıkları için çareyi Niğde Milletvekili Doğan Şafak’a anlatmakta buldular.
CHP’li Şafak, duruma el koyarak, konunun çözümü için yetkililerle görüştükten hemen sonra vakit kaybetmeden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, TOKİ mağdurlarının sorunlarını dile getiren yazılı bir önergeye vererek durumun önemini anlattı.
Niğde Milletvekili Doğan Şafak,  Başbakan’a, “Toplu Konut Dairesi Başkanlığı olarak, Niğde il merkezinde bulunan ve birçok eksikliği bulunan TOKİ Evlerinin fiziki sorunlarının tespiti için inceleme yaptırmayı düşünüyor musunuz?” şeklinde bir soru sordu.
Şafak önergesinde, “Niğde İli Yeni Terminal Mevkisin de bulunan, 528 konutlu TOKİ evlerine yüklenici firma tarafından bağlatılması gereken elektrik aboneliği işlemlerinin zorda kalan konut sahipleri tarafından yapıldığını, hak sahiplerinin, yüklenici firma yüzünden yaşadığı bu mağduriyeti giderip gidermeyeceklerini de” Başbakan’a sordu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder