9 Aralık 2012 Pazar



 NİĞDE MİLLETVEKİLİ DOĞAN ŞAFAK'TAN
 HAYALİMDEKİ KÜÇÜK İSVİÇRE PROJESİ


CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun cevaplaması için “Aladağlar’a Baraj-Göl-Orman Projesi” uygulanması için yazılı bir önerge vererek konuyu parlamentoya taşıdı
Şafak, “Bu projenin üzerinde uzun zamandır çalıştığını ve artık meclis gündemine taşınmasının vakti geldiğini” açıkladı.
CHP’li Şafak’la yaptığımız görüşmede; “ Bizim siyaset anlayışımız muhalefet dahi olsak halkımız için proje ve öneriler üretmektir. Türkiye’nin en büyük hazinesi ve İç Anadolu’nun kalbi olan, doğal güzellikleri, keskin zirveleriyle ülkemize en güzel sunumu yapacak olan, Aladağlar-Çamardı Bölgesi’nin değerlendirilmesi, 5000 kişiye istihdam sağlayacaktır. Bu bölgemizin en büyük turizm bölgesi olmaması için hiçbir neden yoktur” dedi.
MUHALEFETTE ÖNERİYORUM, İKTİDARDA YAPACAĞIM  
CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, “Aladağlar’a Baraj-Göl-Orman Projesi’nin” hayata geçirilmesi için bir an önce yatırım yapılmalıdır. Bu bölgemiz dünyaca ünlü olabilecek, muhteşem, doğal güzelliklere sahiptir. Bugün muhalefet partisinin bir milletvekili olarak bu önemli projeyi öneriyorum. Eğer AKP bu projeyi değerlendirmez, gerçekleştirmezse, iktidarda ben gerçekleştireceğim” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder