2 Aralık 2012 Pazar


VALİ ÂLİM BARUT, KÖY YOLLARI YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Niğde İl Özel İdaresi tarafından yürütülen Kılavuz ve Celaller köyleri üzerinden gerçekleşen yol  çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Niğde Valisi  Âlim Barut çalışmaları yerinde inceledi ve bilgi aldı.
Yol Çalışmasını yerinde incelemek üzere giden heyette  başta Niğde Valisi Âlim Barut, İl Genel Meclisi Başkanı Erdal Koçyiğit, Bor İlçe Kaymakamı Muammer Balcı, Çamardı İlçe Kaymakamı  Mehmet Fevzi Dönmez, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol, İl Encümenleri Tevfik Avanoğlu ve Sabri Bozdağ katıldı.

Vali Âlim Barut ve beraberindeki heyet geçtiğimiz gün  İl Özel İdaresi  tarafından yürütülen yol çalışmasını yerinde incelemek  ve bilgi almak üzere çalışmaların yürütüldüğü, Bor İlçesine bağlı Kaynarca-Kılavuz ve Çamardı  İlçesine bağlı Celaller Köylerine bir ziyaret gerçekleştirdi.

İl Özel İdaresi  Genel Sekreteri Ali Nebol, Vali Barut’a yürütülen çalışmalar hakkında teknik  detayları anlattı.

Yapılan ilk çalışma ile Bor İlçesine bağlı Kaynarca-Halaç-Kılavuz Köylerinden Celaller güzergâhına 12 kilometrelik bir yol kazandırıldı. Kılavuz –Celaller köyü güzergâhından Çamardı ilçesine ise 11 kilometrelik yol çalışması hali hazırda yürütülmekte.

Niğde Valisi Âlim Barut, çalışmaları hakkında yaptığı değerlendirmede; “Başta burada çalışanlarımız olmak üzere bu yolun Niğde’ye ve vatandaşlarımıza kazandırılmasında emeği geçen, alın teri döken herkese ayır ayrı teşekkür ediyorum. Yol çalışmaları devam ediyor, bittiğinde insanlarımızın hizmetine sunulacak, hizmet noktasında memnuniyet verici gelişmeler” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder