12 Aralık 2012 Çarşamba


GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
FERAH ÇALIŞMA ORTAMINA KAVUŞTU

Gençlik hizmetleri ve spor il Müdürlüğü yeni imajıyla hizmetlerine devam ediyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü dairesi, 1994 yılından beri iç dizaynı değişmeyen İl Müdürlüğü binası bakımsız kalan yüzünü, yeni çalışma imkanlarını içinde barındırdığı temiz ve ferah bir ortama bıraktı.
Yıllardır Niğde’den ve dışarı illerden gelen önemli misafirleri ağırlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü yeni imajıyla ziyaretçilerini bekliyor.
Bakım ve onarım çalışması hizmet binasının iç mekânında servislerin perde, masa ve sandalyelerinin değişimi, zeminin karo ve laminant parke yapılımı, lavaboların yenilenmesiyle ferah bir ortama kavuştu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan; Hizmet binası çalışanlarının daha kaliteli ve ferah bir ortamda çalışmalarının her şeyden önce geldiğini vurgulayarak spor camiasına yeni bir çehre ile hizmetlerine devam edeceklerini söyledi. İleriki yıllarda ödenek gelmesi halinde kamp merkezinin ve diğer spor tesislerinin günün koşullarına uygun hale getireceklerini belirtti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelleri kendilerine sunulan bu imkânlardan duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Müdürü Harun Turhan’a teşekkürlerini sundular.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder