20 Mart 2018 Salı



ÇAMARDI İLÇESİNDE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANILDI


Çamardı İlçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Çelenk Sunma Programı Yapıldı
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 103. Yıldönümü dolayısıyla 18 Mart Pazar günü saat  Çelenk Sunma Töreni düzenlendi.
Törene Kaymakam V.Muhammet GÜZEL, Belediye Başkanı Yavuz Soylu, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Çakır daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
75. Yıl Şehit Üsteğmen Murat Erdem Çok Programlı Anadolu Lisesi önünde Atatürk Anıtına Çelenk sunumu yapılmasının ardından, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Jandarma Karakol Komutanı Ökkeş TEKİN yaptı.
ÇAMARDI İLÇESİNDE 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA VE ÇANAKKALE ZAFERİ PROGRAMI DÜZENLENDİ
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü ile ilgili program, Şehit Üsteğmen Murat Erdem Çok Programlı Anadolu Lisesi önünde çelenk sunma töreni ile başladı. 19 Mart Pazartesi günü Şehit Üsteğmen Murat Erdem Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından  hazırlanan programla devam etti. 
Programa Kaymakam V. Muhammet GÜZEL, Belediye Başkanı Yavuz Soylu, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali ÇAKIR daire amirleri şehit ve gazi yakınları ve öğrenciler katıldı. Şehit Üsteğmen Murat Erdem Çok Programlı Anadolu Lisesi  öğrencilerinin hazırladığı Şiirler, Oratoryo gösterisi, Çanakkale Savaşı Sinevizyon Gösterisi ve tiyatro gösterisi yapıldı. Programı izleyenler de duygu ve gurur dolu anlar yaşadı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder