25 Mart 2018 Pazar

GÜRER'DEN ÇYDD'Nİ ZİYARET ETTİ

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Niğde Şubesini ziyaret etti.  Ömer Fethi Gürer, toplumumuzun her anlamda çağdaş bir yaşam seviyesine ulaşmasını misyon edinen ÇYDD’nin, bu amaç doğrultusundaki çalışmalarının önemine değindi.

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, partisinin Niğde İl ve Merkez ilçe yöneticileriyle birlikte ziyaret ettiği ÇYDD Niğde Şubesinde, Başkan Ahmet Sever Işık ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, son yıllarda artış gösteren cinayetleri, taciz olayları, madde bağımlılığı gibi olumsuzluklara değinerek, “Bu tür olumsuzlukların ülkemize son zamanlarda artış gösteriyor olmasını verdiği üzüntüsü içindeyiz.  çağdaş bir yaşam ve eğitim için çözüm üreten ÇYDD’nin bu alandaki çalışmalarının öneminin büyük olduğuna inanıyoruz ”diye konuştu.

ÇYDD Niğde Şubesi Başkanı Ahmet Sever Işık ise CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ahmet Sever Işık, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in, ülkemizin gündemini işgal eden tüm sorunların yanı sıra, toplumsal yaşamdaki olumsuzluklar ve aksaklıklarla ilgili çalışmalarını ilgi ve taktirle karşıladıklarını belirterek, “Çağdaş yaşamı ilke edinen tüm yurttaşlarımız adına sayın vekilimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder