14 Mart 2018 Çarşamba


VALİ YILMAZ ŞİMŞEK, ALAY BELDESİNİ ZİYARET ETTİ
Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Alay Beldesine giden Vali  Yılmaz Şimşek, beraberindeki heyetle birlikte güvenli okul projesi kapsamında ilk ve ortaokulları gezerek öğrenci ve okul yöneticileri ile bir araya geldi.
Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ve Kurum Müdürleri ile birlikte okullarda sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet eden Vali Yılmaz Şimşek, okulların başarı durumu, öğrenci sayısı, okulun fiziksel durumu ve okul güvenliği hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar’dan bilgi aldı.
Okullarda gerçekleştirilen toplantılarda öğretmenlerle bir araya Gelen Vali Yılmaz Şimşek, öğretmenlerle bir süre sohbet edip, herhangi bir sorun ya da taleplerinin olup olmadığını sordu.
Daha sonra beldede bulunan aile sağlığı merkezini de ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek, İl Sağlık Müdürü Ertan Değirmencioğlu’ndan burada yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi almasının ardından Alay Belediye Başkanı Tevfik Özbek’i Makamında ziyaret etti.
Belediye ziyaretinin ardından beraberindeki heyetle birlikte belde sakinleri ile bir araya gelen Vali Yılmaz Şimşek, Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlarla düzenlenen toplantıya katıldı.
Vatandaşların sorun ve taleplerini ilettiği ve eğitim, ulaşım, tarım, sağlık gibi konu başlıklarının görüşüldüğü toplantının ardından Vali Yılmaz Şimşek, Afrin Harekâtı esnasında yaralanan Uzman Çavuş Muhammed Baydoğan’ı baba ocağında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder