Öğrenci ve Personele Çanakkale Askerinin Menüsü Dağıtıldı
Niğde Üniversitesi tarafından, 18 Mart Şehitleri Anma
Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıl dönümü münasebetiyle özel yemek
menüsü hazırlandı.
O dönem askerlerin kumanyasında bulunan, buğday çorbası,
üzüm hoşafı ve ekmekten oluşan yemek, güne özgü ücretsiz olarak ikram edildi.
Askerlerimizin yaşadığı güçlükler ile gelecek nesillere
hür bir ülkeyi bırakırken yaşadıkları fedakârlıkları hatırlatmak adına
düzenlenen etkinlikle dağıtılan özel menüye; Atatürk Araştırma Merkezi Başkanı
Prof. Dr. Mehmet Ali Beyhan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan, Genel
Sekreter Mustafa Çolak ile Fakülte Dekanları, akademik ve idari personel ile
çok sayıda öğrenci yoğun ilgi gösterdi.
Etkinliği çok anlamlı bulduklarını söyleyen öğrenciler,
şehitlerimizi sadece törenlerle anmak yerine onların yaşadıklarını bir nebze de
olsa hissetmek adına üniversitenin gerçekleştirdiği bu organizasyondan gurur
duyduklarını belirtti.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder