14 Mart 2018 Çarşamba


HASTALARDAN DOKTORLARA KARANFİL

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Vali Yılmaz Şimşek’in Eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek öncülüğünde Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde muayene olmak için gelen hastalar doktorlara karanfil vererek Tıp Bayramlarını kutladı.
14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Harun Yardımcı ve sağlık çalışanlarından oluşan heyet, Vali Yılmaz Şimşek’i Makamında ziyaret ettiler.
Gerçekleşen ziyaretin ardından Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden Dr. Çiğdem Olgun Şimşek ve birlikteliğindeki heyet, farkındalık oluşturmak için hastaların doktorlara karanfil vermesini sağladı.
Poliklinikleri tek tek dolaşarak hastalara karanfil veren Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, “14 Mart Tıp Bayramında her sene yöneticiler olarak meslektaşlarının bayramını kutladıklarını belirterek, "Bu sene Niğde İl Sağlık Müdürlüğü ve Tıp Fakültesi olarak farklı bir uygulama yapmak istedik.
Hem sağlıkta şiddete dikkat çekmek; hem de hastalarımızın farkındalığını arttırmak adına bugünün anlamını onların da anlaması için hekimlerimizin çiçeklerini hastalarımız aracığıyla vermek istedik. Polikliniklerde hastalarımıza günün anlam ve önemini anlatarak çiçekleri onlara verip doktorlarına vermelerini isteyeceğiz.
Bu vesileyle ülkemin her bir yanında özveri ile görev yapan tüm meslektaşlarımın tıp bayramını kutluyorum" dedi.
Vali Yılmaz Şimşek’in Eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki ziyaretinin ardından Üniversite Aile Sağlık Merkezi, Bahçeli ve Kemerhisar Aile Sağlık Merkezlerini ziyaret etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder