31 Mart 2018 Cumartesi


VALİ YILMAZ ŞİMŞEK, BOR’DA MUHTARLARLA BULUŞTU
Vali Yılmaz Şimşek, Bor ilçesine bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda sorun, görüş ve talepleri dinledi.
Bor Şeker Fabrikasında Vali Yılmaz Şimşek başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Bor Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, ilgili Kurum Müdürleri, Bor İlçesine bağlı Kasaba Belediye Başkanları ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.
Bor Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ’ın İlçenin genel duru hakkında bilgi verdiği toplantıda konuşan Vali Yılmaz Şimşek, ilçenin sorunlarını değerlendirme amacıyla bir araya geldiklerini ifade etti.
Köylerimiz ve mahallelerimizde vatandaşlarımızın sıkıntı, mesele ve dertlerini en iyi bilenlerin muhtarlar olduğuna vurgu yapan Vali Yılmaz Şimşek, “Bu sorunları dinlemek ve ortak bir çözüm bularak bunların aşılmasını temin etmek bizlerin en önemli görevidir. Bu nedenle ilgili müdürlerimizle birlikte fırsat buldukça sizlerle bir araya gelme gayretinde olacağız” dedi.
“Amacımız insana hizmet etmek, insan merkezli bir yönetim anlayışını hayata geçirmektir” diye sözlerine devam eden Vali Yılmaz Şimşek, “Her nerede bir mesele varsa o bizim meselemizdir; çözümü için el birliğiyle, güç birliğiyle, gönül birliğiyle hizmet etmektir. Yaşanan her türlü sorunun çözümü noktasında devletimizin imkânları çerçevesinde gerekeni yapacağız. Toplantımızın ilçemize ve köylerimize hizmet noktasında hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Vali Yılmaz Şimşek’in konuşmasının ardından yol, içme suyu, alt yapı, sulama göletleri gibi çeşitli konulardaki eksiklikler muhtarlar tarafından dile getirildi.
Muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Şimşek, ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder