26 Mart 2018 Pazartesi

GÜRER: ESNAFA VERGİ KOLAYLIĞI SAĞLANMALI

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Terziler Odası Başkanlığını ziyaret etti.
 Oda Başkanı Alim Yeşil ve üyelerden, esnafın sorunlarıyla ilgili bilgi alan Ömer Fethi Gürer, esnafa vergi kolaylığı sağlanması gerektiğini söyledi.

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in, Terziler Odası’nı ziyaretinde, CHP Niğde İl, ilçe Başkan ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu. 
Terziler Odası Başkanı Alim Yeşil ve üyelerin sorun ve taleplerini dinleyen Ömer Fethi Gürer, esnafa vergi kolaylığı sağlanması gerektiğini söyledi. Vergi kolaylığı ve diğer kalemler açısından desteklenecek esnafın istihdam ve üretim potansiyelinin de artacağına dikkat çeken Ömer Fethi Gürer, küçük esnafın bu şekilde ekonomiye daha fazla katkı sağlayabileceğini vurguladı. 
Niğde Terziler Odası Başkanı Alim Yeşil ise CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. CHP milletvekili Gürer, esnafın sorunlarına yönelik çalışmalarını taktirle karşıladıklarını belirten Yeşil, “Sayın milletvekilimize esnaf ve sanatkarımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 
CHP milletvekili Ömer Fethi Gürer terzi berber mahalle bakkalının kent kültürümüzde önemli yeri olduğunu belirtip 20-30 yıl öncesi ülke sorunu, günlük yaşam ve siyaset bu iş yerlerinde sağlanan muhabbet ortamında anlam bulurdu. Teknoloji ve değişim küçük esnafımızı adeta boğdu. El emeği ile dikilen elbise duruşu dahi farklı idi. Günümüzde çok meslek yok oldu kalanlarda her şeye rağmen yaşama çabasında, hükümet bu anlamsa küçük esnafa gereken desteği sağlamalıdır” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder