21 Şubat 2016 Pazar


BOR ASKERİ LEVAZIM FABRİKASINA  ZİYARET

 Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP İl Başkanı Erhan Adem, Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, İl Genel Meclis Üyesi Rasim Adem, Milletvekili danışmanı Hacı Mustafa Çopur  Bor   7.NCİ Ana Merkez  Bakım komutanlığında Garnizon  Komutanı Albay Erol Çetin’i ziyaret ettiler.
 Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Bor’da Askeri fabrika olarak bilinen tesisin  bölge halkı için önemine değindi. Kuruluş sürecinde bölgede işsizlik sorununu önemli ölçüde çözen ve ülke geneline askeri tesisiler için ürettiği ürünlerle çok önemli bir konuma eren tesisin zaman içinde farklı birimlerinin bölgeden taşındığını, bunun bölge ekonomisi için büyük kayıp olduğunu söyledi.  Son süreçte tamir onarımlardan öte tören kılıçlarının da çok başarı ile tesiste üretildiğini öğrendiğini ifade eden Gürer,  tesisinin gelişmesi adına milletvekili olarak yapılması gereken her çalışmaya katkı sunacağım”dedi.

 Garnizon Komutanı Albay Erol Çetin ziyaret için teşekkür etti. Bölge için fabrikanın önemini bildiklerini ifade ederek  “üretim sürecinde başarılı çalışmalarda bulunan bir çalışma kadromuz var”dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder