24 Şubat 2016 Çarşamba

NİĞDE MİLLETVEKİLİ ÖMER FETHİ GÜRER ŞEKER FABRİKASINI ZİYARET ETTİ

            Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,  Şeker  Fabrikasını ziyaret etti. Fabrika Müdürü Niyazi Develi ve kurum yöneticileri, memurları ve Şeker İş Sendika  Başkanı  Celal Tuğrul’u ziyaret etti.
             Niğde CHP İl Başkanı Erhan Adem ,Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, İl Genel Meclis Üyesi Rasim Adem, Vekil Danışmanı Hacı Mustafa Çopur  ile fabrikayı ziyaret eden Niğde Milletvekili Ömer  Fethi Gürer,  Şeker Fabrikasının Niğde için önemine değindi.
 Fabrika sorunları ile yakından ilgilendiklerini kaydeden Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, gecici kadroda çalışan işçilerin asıl kadroya alınması yönünde TBMM’de yaptığı konuşma ve verdiği yazılı soru önergelerinden söz etti. Çalışanların mağdur olmaması gerektiğini, pancar çiftçisinin sorunlarının da  giderilmesini istediklerini ifade eden Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,  Şeker fabrikasının Niğde için önemini vurguladı.  Fabrikada özveri ile çalışan herkesi kutladıklarını ve başarılı bir üretim dönemi geçirildiğini de söyledi. “Her sorunda fabrikamızın da işçimizin de yanındayız önemli olan Şeker Fabrikamızın gelişerek geleceğe taşınması” dedi.

             Fabrika Müdürü Niyazi Develi ziyaretten dolayı teşekkür etti. Fabrikanın Niğde için önemini bildiklerini, üretimin  en iyi şekilde devam ettiğini, uyumlu bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirtti.

            Sendika Şube Başkanı Celal Tuğrul da işçilerin sorunlarını daha önce ilettiğini ve bu yönde yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder