16 Şubat 2016 Salı



VALİ KILIÇ ÇİFTLİK İLÇESİ KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ



Vali Necmeddin Kılıç 13 Şubat Cumartesi günü Çiftlik İlçesi ve köylerine bir dizi ziyarette bulundu. Vali Kılıç’a; Garnizon Komutanı Albay İbrahim Taşkın, Çiftlik Kaymakamı Mustafa Dinç, Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel ile İl Genel Meclis Üyeleri eşlik etti.

Vali Necmeddin Kılıç Çiftlik İlçesinde; Çiftlik İlçesi Belediye Başkanı Serkan Güzel’i makamında ziyaret ederek Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.  Pazar Esnafı ve Vatandaşlarla görüştü.  Çınarlı, Murtaza, Ovalıbağ, Mahmutlu, Şeyhler, Sultanpınar köylerini ziyaret etti. Ziyaret esnasında vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Vali Kılıç Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Vali Kılıç yaptığı açıklamada: “ Niğde'nin tüm köylerinde olduğu gibi Çiftlik İlçemizde de bugün ziyaret ettiğimiz köylerimizde 2015 yılı içerisinde gerek İl Özel İdaresi kaynakları gerekse Köylere Hizmet Götürme Birliği imkanlarıyla çok sayıda yatırım başarıyla gerçekleştirilmiştir. “Köylerimiz Şehir Olsun” projesi vizyonuyla bu köylerimizde alt yapı projeleri ve çeşitli sosyal projeler hayata geçirilmiştir. Çınarlı, Murtaza, Ovalıbağ, Mahmutlu, Şeyhler, Sultanpınar köylerimizin 44 km’lik yollarının bakım ve onarımı gerçekleştirilmiş, köy içlerine 41,500m2 kilitli parke taşı döşenmiş, 3 adet içme suyu deposu onarılmış, köyde yaşayan gençlerimizin ve halkımızın spor yapma olanaklarını geliştirmek için 4 adet proje gerçekleştirilmiş, “Bir Karış Toprak Boş Kalmasın” projesi kapsamında köy giriş ve çıkışlarımız ağaçlandırılmış ve söz konusu bu yatırımlar için 2.454.805,00 TL harcanmıştır. Bugün kü  ziyaretlerimizde köylerimizin acil ihtiyaçları  ve öncelikleri tespit edilerek, 2016 yılında hızla giderilecektir” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder