13 Şubat 2016 Cumartesi

NİĞDE MİLLETVEKİLİ ÖMER FETHİ GÜRER :
“HAYVANCILIK NİĞDE İÇİN ÖNEMLİ BİR GELİR KAPISI”

Niğde  Milletvekili Ömer Fethi Gürer,  CHP İl Başkanı Erhan Adem, İlçe Başkanı Kamil Davarcı, İl  Genel  Meclis  Üyesi  Rasim Yılmaz ve yöneticiler ile  Niğde İli Damızlık  Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret etti. Namık Kemal  Demirdoğan ile görüşmelerde bulundu.
                Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,  Niğde İlinde tarım dışında en önemli geçim kaynağının hayvancılık olduğunu ve bu konuda bölgede yapılan çalışmaları yakınen izlediklerini ifade etti. Süt ürününde son dönemde yaşanan sıkıntılara değinen Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, tarımda olduğu gibi hayvancılıkta da entegre tesislerin önemine değindi. “Niğde, marka ürünler yaratmak ve bu alanda gelişmek zorunda” dedi. Niğde İlinde mera sorunlarına da değinen Gürer, tarım ve hayvancılık ile ilgili her sorunun takipçisi olduklarını, çözüm içinde gerekenleri yaptıklarını belirtti.

Niğde İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği adına görüşlerini ifade eden sorumlu Müdürü Namık Kemal Erdoğan sorunları aktardı.  Niğde’de hayvancılık ile ilgili önemli bir gelişme ve çalışma içinde olduklarını söyledi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti ve mera ile ilgili Niğde’de yaşanan sorunlara değindi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder