16 Şubat 2016 Salı

NASKOP KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ KURULUYOR

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yrd. Cevahir UZKURT, NASKOP Küçük Sanayi Sitesinin Kurulacağı alanı yerinde inceledi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının İlgili Kuruluşu olan KOSGEB’ in vermiş olduğu destek programlarının anlatıldığı programda moderatörlük yapan UZKURT, programın ardından Bakanlık tarafından yaptırılacak olan NASKOP Küçük Sanayi Sitesi’ nin kurulacağı alanda bir takım incelemelerde bulundu.
 İncelemelerde Niğde Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Metin BİTİM, NASKOP Yönetim Kurulu Başkanı Cavit GÜNEŞ ve Başkan Yardımcısı İlhan GENCER yeraldı. UZKURT, Niğde Merkez İlhanlı Mahallesi Hıdırlık Mevkii, Belediye Fidanlığı arka tarafında bulunan ve hali hazırda Kooperatifçe tapusu alınmış olan 74 dönümlük alan üzerinde 149 adet iş yerinin yapılacağını ve bu iş yerlerinin en az 300 m² lik taban alanı 150 m² lik asma katı ile birlikte toplam 450 m²’ lik kapalı alana sahip küçük bir fabrika boyutlarında olacağını ifade etti
. Bu araziye yaklaşık 39 dönüm daha eklenmesi ile ilgili Kooperatifçe çalışmaların sürdüğünü belirten UZKURT çalışmaların neticelenmesi ile toplamda İlimize 230 adet Yeni işyerinin kazandırılacağını söyledi.  Bakanlığın bu seneki Yatırım Programına alınarak işlemlerin hızla başlayacağını bu konuda elinden gelen herşeyi yapacağını ifade etti. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder