4 Şubat 2016 Perşembe

Vali KILIÇ Onur Ekemen İlkokulu yapım çalışmalarını yerinde inceledi

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç Bor Merkez 24 Derslikli Onur Ekemen İlkokulu yapım çalışmalarını yerinde inceledi. 
Vali Kılıç, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit, Bor Kaymakam V. Mehmet Erdem,  Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, İl Sağlık  Müdürü Dr. Yılmaz Yücel, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Ahmet Akaycan’dan oluşan bir ekiple yapımı tamamlanmak üzere olan Onur Ekemen İlkokulu inşaatında incelemelerde bulundu. 
Vali Necmeddin Kılıç konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Söz konusu iş yaklaşık 5.000,00 m2 alan üzerine inşaatı yapılan 1 adet 24 derslikli okul ve bahçe düzenlemesinden oluşmaktadır. Yaklaşık 1540 m2oturum alanına sahip 24 derslikli okul; bodrum+ zemin+ 2 kata sahiptir. Söz konusu binada ahşap oturma çatı bulunmakta olup oluklu kiremit çatı örtüsü ile kaplıdır.
Bodrum katta; sığınak, kömür deposu, teshin merkezi, is teknik atölyesi, bay-bayan öğrenci ve öğretmen soyunma odaları, bay-bayan öğrenci ve öğretmen lavabo ve wc’ler, beden eğitimi salonu, kalorifer odası, su deposu, hizmetli soyunma odaları, genel depo bulunmaktadır.
Zemin katta; 5 adet derslik, ikişer adet öğretmen ve öğrenci tuvaleti ve rehberlik odası, resim dersliği, 2 adet faaliyet odası, revir, araç gereç odası, 3’er bay-bayan wc bulunmaktadır. Birinci katta; 8 adet derslik, iki adet fen laboratuvarı, müdür odası, müzik dersliği, öğretmen ve öğrenci tuvaletleri ve memur odası, sigaralı öğretmenler odası bulunmaktadır.İkinci katta; 11 adet derslik, iki adet bilgisayar laboratuvarı, 2 adet müdür yardımcısı odası, öğretmen ve öğrenci tuvaletleri, okul aile birliği, araç gereç odası bulunmaktadır. İlçemize hayırlı olsun .” dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder