10 Şubat 2016 Çarşamba

NİĞDE MİLLETVEKİLİ  GÜRER
  ESNAFLARIMIZIN SORUNLARINDA YANLARINDAYIZ


                Niğde Milletvekili Ömer Fethi GÜRER,  Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Erdoğan Aykin ve Esnaf  Oda Başkanlarını ziyaret etti.
                Niğde Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı,  İl Yönetim Kurulu üyeleri Sadettin Koçkesen , Mehmet Erdemir, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Yıldırım ve Niğde eski Belediye Başkanı Av. Ahmet Oğuz Özmen’le beraber   ziyarette Bulunan Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer esnaf sorunları ile ilgili yaptıkları çalışmaları anlattı. Esnafların 30 bin liralık kredide borçsuz olma zorunluluğunun, esnafa bu krediden yararlanma olanağı bırakmadığını belirten Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, küçük esnafın zor ayakta durduğunu, Halk Bankası’na borcu olmayan esnaf bulunmadığını, bu nedenle uygulamanın mutlaka esnaf lehine yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini ifade etti.
                Özellikle küçük esnafın zor ayakta durduğuna işaret eden Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde’de İcra Dairesinin bir iken iki olduğunu, onun dahi yetmez duruma geldiğini belirterek “İcra Dairesi fabrika değil ki. Alacak verecek ilişkisinde borçlanma ile ortaya çıkan bir durum. Bu da gösteriyor ki esnaf, çiftçi, işçi, emekli her kesimin sıkıntısı giderek büyüyor. Biz her kesimin sözcüsü olmaya sorunları dile getirmeye ve çözüm içinde önermelerde bulunmaya devam edeceğiz” dedi.
                Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Erdoğan Aykin de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti. Oda Başkanları ile birlikte sorunlarının dinlenmesi ve takip edilmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti. “Niğde’de Milletvekillerinin gerek Niğde, gerek esnaf sorunları ile ilgili duyarlı olmaları hepimiz için olumlu bir durumdur” dedi. Oda Başkanları da düşüncelerini aktardılar. Esnafın zorda olduğunu, bu bağlamda, meclis çalışmalarında sorunları dile getirmesinden dolayı Niğde Milletvekili Ömer  Fethi Gürer’e teşekkürlerini ilettiler.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder