16 Şubat 2016 Salı

 ÇAMARDI MUHTARLARI İL MECLİSİNDE

    
  ÇAMARDI İLÇESİ KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI İL MECLİS BAŞKANI VE GENEL SEKRETERİNE YAPILAN HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR EDEREK PLAKET TAKDİM ETTİLER.
   MECLİS BAŞKANI PEŞİN DE TEŞEKKÜR EDEREK HİZMETLERİN DEVAM EDECEĞİNİ BELİRTTİ.
    Çamardılı muhtarlar Niğde İl Genel Meclisi üyelerine ilçeye yapılan hizmetler için teşekkür etti.
    Niğde İl Genel Meclis toplantısı Şubat ayı olağan dördüncü birleşim toplantısı gerçekleşti. Mahmut Peşin Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Çamardı ilçesine bağlı köy ve mahalle muhtarları katıldı.
   Çamardı Öğretmenevi ve Çamardı Hükümet Konağı yapımı, gölet-sulama tesisleri, köylerimiz şehir olsun projesi kapsamında her türlü altyapı ve üstyapı hizmetlerini alan Çamardı Köyleri Muhtarları İl Genel Meclisini ziyaret ederek ilçe merkezine ve köylere yapılan hizmetler dolayısı ile tüm İl Genel Meclisi Üyelerimize teşekkür ettiler.
    İl Meclis Başkanı Mahmut PEŞİN “ Meclis Üyeleri adına şahsıma ve Genel Sekreterimize plaket takdim ettiler. Bu nazik davranışlarından dolayı tüm muhtarlarımıza, Kaymakamımıza ve Muhtarlarımızın her türlü sorunları ile yakınken ilgilenen Çamardı İlçesi Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum. Marifet İltifata Tabiidir demiş atalarımız. İnşallah tüm köylerimiz 2016 yılında da güzel hizmetlere kavuşacaktır.” Dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder