10 Şubat 2016 Çarşamba

NİĞDE MİLLETVEKİLİ ÖMER FETHİ GÜRER
KAMU ÇALIŞANLARININ SORUNLARINI DİNLEDİ

                Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer CHP Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, İl ve İlçe Yöneticileri ile Niğde ‘de kamuda örgütlü sendika ve dernekleri ziyaret etti.
                 Niğde Türk İmar-Sen İl Temsilcisi Murat Kestek, Türk Büro İş Sendikası İl Temsilcisi Osman Sert, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı ve Türkiye Kamu- Sen İl Temsilcisi İhsan Uğraş, Kamu Eğitim-Sen’den Hüseyin Urlu, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Adnan Özer, Hülya Aslan, Dr. Cem Şahinoğlu ve Gazi Karabulut ile görüştü, sorunlarını dinledi.
                Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 1 Kasım seçimlerinde milletvekili olduğu günden bu yana  yaptığı çalışmaları özetledi. Kamu çalışanlarının sorunlarını TBMM’de dile getirdiğini ve sorunların takipçisi olacağını ifade etti. Ülkemizde yaşanan sorunların, Niğde özelindeki sıkıntıların bilincinde olduğunu ve bu bağlamda yapılması gerekenler için çalışmalarda bulunduğunu kaydetti.
                 Şube Başkanları ve il temsilcileri de tek tek söz alarak sorunlarını anlattı. Kamu da devam eden olumsuzluklara örnekleri ile değinen temsilci ve şube başkanları ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
                AKTİF ÖĞRETMENLER DERNEĞİ’NE ZİYARET

                 Niğde Aktif Öğretmenler Derneği Ve Ufuk Memurlar Derneği’ne de ziyarette Bulunan Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve CHP Merkez İlçe Başkanı Kâmil Davarcı üyelerin sorunlarını dinledi. Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer seçim sürecinde Niğde’de Demokratik Kitle Örgütlerine ziyaretlerde bulunduklarını ve milletvekili olarak da yaptıkları çalışmaları anlatıp sorunları dinlemek için herkes  ve herkesim ile görüşmelerini sürdürdüklerini belirtti. “Ülkede yaşanan her sorun, Niğde’de olan her sorun bizler için takip edilmesi gereken sorunlardır. Muhalefet Milletvekili olarak bize verilen görev, sorunların çözümü için de önermelerde bulunmaktır. Gerek sorunları izleyen gerekse önerilenleri gündeme taşıyan bir çalışma anlayışı ile görevimizi yapmak için uğraş veriyoruz ”dedi. Dernek Başkan ve yöneticileri de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler ve sorunlarını anlattılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder