18 Şubat 2016 Perşembe

TERÖR ASLA BAŞARIYA ULAŞAMAYACAKTIR

Müstakil Sanayici  İş adamları Derneği (MÜSİAD) Niğde Başkanı Hüsamettin Gümüştepe, dün akşam ve bugün gerçekleştirilen hain terör saldırıları nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.
Gümüştepe terörü lanetle kınarken, şu ifadelere yer verdi;
‘’Coğrafyamızda oynanan oyunların sadece bir parçasıdır son yaşadığımız elem terör olayı. İlk insan ve ilk peygamber Adem aleyhisselamdan kıyamete kadar sürecek olan hak ve batıl davasının mücadelesidir yaşadığımız bu acı olaylar, kıyamete kadar da devam edecek. Anadolumuz’da ağır bir şekilde uygulamaya konulduğu bir süreçtir PKK ve yan terör örgütlerine verilen açık destekler.
 Dünyayı yaşanmaz hale getiren bu karanlık eller Müslüman coğrafyasının lideri olan ülkemize diz çöktürme senaryolarının sadece bir parçasıdır. Atalarımız nasıl 1071'de tek yürek olup Anadolunun kapısını açtı ise,1453'te nasıl çağ açıp çağ kapattı ise, nasıl Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşında cihat ruhuyla bu cennet vatani canları pahasına savunup korudular ise ey kalleş batı şunu unutma, ecdadımız bu toprakları cansiparane nasıl müdafaa ettiyse, bizlerde Osmanlı torunları olarak Türk, Laz, Çerkez, Kürt veya herhangi bir ırk ayrımı yapmadan savunmaya korumaya devam edeceğiz. Çünkü bizlerin dini bir, bayrağı bir, vatanı birdir.
 Bizler Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşları olarak bu coğrafyada yaşamanın bir bedelinin olduğunu biliyoruz. Her an bu bedeli ödemeye de hazırız. Doğu ve Güneydoğu da cansiperane ezanlarımız susmasın bayrağımız düşmesin diye siyonist uşakları ve uzantılarıya mücadele eden Silahlı kuvvetlerimizin ve polis teşkilatımızın mutlak galip gelecekleri bu kutlu davada başarılar diliyoruz.  Dün akşam ve bugün gerçekleştirilen hain terör saldırıları sonucu hayatını kaybedenlere ve 6 şehidimize Allah’tan rahmet , tüm milletimize başsağlığı diliyorum.’’ Dedi

Gümüştepe konuşmasına devamla; ‘’ Şunu unutmamamız lazım büyük ve yüce doğumların sancıları da çok büyük olur. Bu duygu ve düşüncelerle sözlerime son verirken tekrar millet olarak başımız sağ olsun, vatan sağ olsun. Emperyalistlerin Siyonistlerin, kısaca kalleş batının ve küfrün kendince bir hesabı varsa o hesaplar görücüsü yüce RABBİMİNDE bir hesabı vardır.’’ dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder