18 Şubat 2016 Perşembe

TERÖRE KARŞI 78 MİLYON BİR VE BERABERİZ

Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir , akşam saatlerinde Ankara’da ve Diyarbakır’da meydana gelen hain terör saldırıları dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı.
Özdemir, hain terör eylemlerinin asla amacına ulaşamayacağını, ülkemizin bütünlüğüne kasteden şer odaklarına cevabın çok sert bir şekilde verileceğini, terör ve buna destek verenlere karşı kararlı mücadelenin süreceğini belirtti.
Özdemir açıklamasında; ‘’Akşam saatlerinde Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarını taşıyan servis araçlarına yönelik terörist saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır ve metanet diliyorum.
Bugün yine Diyarbakır’da askeri aracın geçişi sırasında patlatılan bomba nedeniyle 6 vatan evladımızı şehit verdik. Millet olarak başımız sağ olsun.
Terör ve şiddet karşısında 78 milyon vatandaşımızla bir ve beraberiz. Türkiye Cumhuriyeti, kendi hukukunu çiğnetmeyecek ve kimden gelirse gelsin haklı davasından vazgeçmeyecektir.

Ülkemizi, aziz milletimizi ve demokrasimizi hedef alan bu menfur saldırıyı gerçekleştirenler ve azmettirenler asla amaçlarına ulaşamayacaklar. Bütün terör örgütlerine karşı verdiğimiz haklı mücadelede asla geri adım atmayacağız. Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları bir bir bozacak ve kirli oyunların hepsini bozacağız. Ülkemiz terör ve teröre destek verenlere karşı mücadelesinden asla geri adım atmayacaktır’’ dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder