15 Şubat 2016 Pazartesi

VALİ KILIÇ'A ÇAMARDI KÖY MUHTARLARINDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
     Çamardı İlçesi Köy Muhtarlarından oluşan heyet Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'a teşekkür ziyaretinde bulundular.
     Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete İl Genel Meclis Üyeleri Ünal Pınar ile Gafur Karaca, Çamardı İlçesi Köy Muhtarları katıldı. Muhtarlar adına konuşma yapan Yeletan Köyü Muhtarı İrfan Aslan  “ Hem İlimize hem İlçemize gerçekten çok güzel işler yaptınız hizmetlerinizden dolayı İlçedeki tüm muhtarlar adına size teşekkür ederiz .” dedi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Necmeddin Kılıç konuşmasında; “Anadolu toprakları bin yıllık medeniyete ev sahipliği yaptı şimdiye kadar gördüğüm yerlerde taşra kavramının olmadığı köylerin şehirlerden bir farkının olmadığını gördüm. Neden bizim insanımız bu güzellikleri yaşamasın neden köylerimiz şehir gibi olmasın dedik yola çıktık bunun için çalışmalara başladık.        
Köylerimize halı saha yaptık, çay bahçeleri yaptık 2014 te başladığımız on bir modülü standart halinde tüm köylerimize uyguladık ve sonuçlandırdık. Köylerimizin alt yapı sorunlarını hallettik, neredeyse bütün köylerimiz içini kilitli parke ile döşedik, arıtma, kanalizasyon,  su,  elektrik eksiklerini bitirdik, 54 köyümüze halı saha açık hava spor aletleri yaptık, 42 köy e aile çay bahçesi ve mesire alanları yaptık ve 2015 te köylerimizde standarta ulaştık. Eğer bir başarı varsa hepimizindir; İl Genel Meclisimizindir, İl Genel Meclis Başkanımızındır, İl Özel İdare çalışanlarımızındır eğer bir eksik varsa benimdir.
Sizlerin bir araya gelerek buraya gelmesi bizim için mutluluk vesilesidir. Gösterdiğiniz duyarlılık ince ruh ve nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Tüm Çamardı Köyleri Muhtarları adına Yeletan Köyü Muhtarı İrfan Aslan yaptıkları hizmetlerden dolayı Vali Kılıç'a Plaket takdim ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder