29 Mart 2017 Çarşamba

BAŞBAKAN NİĞDE'YE GELDİ

Başbakan Binali Yıldırım bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Niğde’ye geldi.
Niğde ziyareti esnasında Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun'un eşlik etti.
  Başbakan Binali Yıldırım’ı; Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu’nun yanı sıra , TBMM İdare Amiri Ak Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü. Prof. Dr. Adnan Görür, İl Jandarma Komutanı Jan. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, MHP İl Başkanı Ali Güngör, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu karşıladı.
Başbakan Binali Yıldırım ve beraberindeki heyet ilk olarak 15 Temmuz darbe girişiminde Şehit olan Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in Niğde İli Bor İlçesi Çukurkuyu Kasabasında bulunan kabrini ziyaret etti. Başbakan Binali Yıldırım kabir ziyaretinin ardından Şehidimizin ailesi ile bir araya geldi.
Çukurkuyu’dan sonra Niğde Merkeze hareket eden Başbakan Binali Yıldırım Şehit Ömer Halisdemir Meydanı’nda halka hitap etti.
Ziyaretleri kapsamında Niğde Valiliğini ziyaret ederek Vali Ertan Peynircioğlu’ndan Niğde  hakkında brifing alan Başbakan Binali Yıldırım, Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Başbakan Binali Yıldırım ve beraberindeki heyet, Niğde Valiliğine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Grand Hotel’de Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri ile geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder