20 Mart 2017 Pazartesi

EMEKLİ MÜLKİYE BAŞMÜFETTİŞİ ÖZER ÖNER 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
17 Mart günü Ankara’da hayatını kaybeden Emekli Mülkiye Başmüfettişi Özer Öner, Niğde Valiliği önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Törene, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit, Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, İl Jandarma Komutanı Jan. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Kurum Müdürleri, Niğde Valiliği Personeli ile Mülkiye Başmüfettişi Özer Öner’in Akrabaları, Sevenleri ve Vatandaşlar katıldı.
Gerçekleştirilen törende, saygı duruşu ve Emekli Mülkiye Başmüfettişi Özer Öner’in Özgeçmişinin okunmasının ardından konuşan Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu “İçişleri Bakanlığı’nda başarılı ve herkes tarafından takdir edilen, örnek alınan değerli Mülkiye Başmüfettişi Büyüğümüz, Ağabeyimiz, Özer Öner’i ebediyete uğurlamak, bizleri çok derinden üzmektedir.
Özgeçmişinde de belirtildiği üzere 40 yılı aşkın bir süre İçişleri Bakanlığında çeşitli kademelerde görev yapan ve Mülkiye Başmüfettişliği görevini başarı ile yürütürken 2000 yılında emekli olan Özer Öner Ağabeyimiz örnek kişiliği ile takdir toplamıştır.
Özer Öner Ağabeyimiz sorumluluğunu herkesten çok idrak etmiş, arkadaşlarının ve toplumun mutluluğu için bilinçli olmanın ve çok çalışmanın gerekliliğine inanmıştı.
En içten duygu ve düşüncelerle Değerli Meslektaşımızı uğurlarken kendisine Allah’tan rahmet, tüm Yakınlarına, Meslektaşlarına, İçişleri Bakanlığı’na ve Milletimize başsağlığı diliyorum.” dedi.
Niğde Valiliği önünde gerçekleştirilen törenin ardından Merhum Özer Öner’in naaşı, ikindi namazına müteakip Dışarı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Derbent Mezarlığı’nda defnedildi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder