13 Mart 2017 Pazartesi

VALİ PEYNİRCİOĞLU 

STK’LAR PLATFORMU İSTİŞARE TOPLANTISINA 

KATILDI
Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, 18 Dernek ve Vakıftan oluşan Sivil Toplum Kuruluşları Platformu üyeleri ile MÜSİAD’ın ev sahipliğinde bir araya geldi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Niğde Şubesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısına Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Memur-Sen, Eğitim Bir-Sen, Diyanet-Sen, MÜSİAD, İlim Yayma Cemiyeti, İnsani Yardım Vakfı (İHH), EHAD, Ensar Vakfı, NİGEDER, NİMDER, Elmas Kalem Derneği, Hüdavent Hatun Kadın, Çocuk ve Gençlik Derneği, Sağlık-Sen, Yazsan-Bir, Genç Mem-Sen, Cevher Gençlik Der, TÜGVA ve Niğde Eğitim Vakfı Başkan ve Temsilcileri katıldı.
STK’lar Platformu Koordinatörü Osman Acar’ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda STK’lar Platformu Üyeleri olan Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Temsilcileri sorun, görüş ve önerilerini dile getirdiler.
Toplantıda Sivil Toplum Kuruluşlarının toplum açısından önemine vurgu yapan Vali Peynircioğlu ise “ Siz değerli platform üyelerimiz; her biriniz kuruluşlarınıza üye olan yüzlerce vatandaşlarımızın temsilcilerisiniz. Bu nedenle her birinizin omuzlarına büyük yük düşmektedir. Önemli olan topluma fayda sağlayacak bu misyonu başarılı bir şekilde taşıyabilmektir.
Sivil Toplum Kuruluşları sadece düşüncelerini ifade eden değil, aynı zamanda proje üreten, sorunlara çözüm arayan ve hizmet edendir. Bu nedenle STK’ların Niğde’mizin kültürel, ekonomik ve eğitim gibi birçok alandaki gelişiminde katkısı göz ardı edilemez.” dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder